submit


En pige til at kunne lide mig, alt for meget. Hun vil oplade min mobiltelefon, overføre penge til min konto, og call me n antal gange. Jeg var træt, som jeg aldrig har bedt hende om at gøre disse, når som helst. Jeg kunne ikke lide hende, men hun så godt ud og var beskidte rige. Jeg havde et selvværd i mig, og stadig har det, især i disse penge. Jeg holde sig væk fra de rige piger. Så en dag, vi venner sad og talte om nogle tilfældige ting, og det idé at bede hende om sex slår mig. Jeg troede, lad mig lige spørge hende, og for at sørge for, at hun ville forlade mig. Jeg ringede hende op og fortalte om en time, indtil jeg spurgte hende til en hurtig Sex. Det gjorde hun ikke acceptere det, og holdt telefonen. Jeg var glad for, at min mission var fuldført. Næste dag, kom hun til min Betalende Gæst, i hendes bil, og bad mig om at møde hende. Mine nerver gik kold. Jeg frygtede for noget dårligt, der kan ske. Jeg mødte hende, og hun var på udkig glad. Hun begyndte at komme tæt på mig, uden at indse, at jeg var stinkende på grund af sved. Jeg fingerede en opfordring og forlod bilen. Efter to minutter, hun begyndte at skænde på mig om min adfærd, og hvorfor blev jeg så underlig. Hun skal være i kærlighed, kan være desperate, kan være afslappet. Hvem kender. Men hun var Okay for intimitet. Jeg kan ikke gå videre med hende, som jeg vil altid respektere denne ene ting, min Far spurgte mig for. Ikke så svært med alle de piger, der er piger, der er klar til sex, men du er nødt til at finde en sådan pige, der er det sværeste. Inficere det er let at overbevise en gift Indiske kvinde for sex end en ugift pige. Jeg har set mange gifte kvinder have ekstra ægteskabelige anliggender. Hvad de fleste piger bange for, er, at deres personlige oplysninger vil blive invaderet, hvis sagen er kommet til at kende til andre. De fleste af de Indiske fyre har for vane at tale så stolt om deres anliggender med deres venner, når de venner, der er kendt om denne sag, de vil chikanere hende og tale billigt. Hvis du respektere hendes privatliv, eller hvis hun mener, at du vil holde det som en hemmelighed, så har du chancen. Indiske piger første prioritet er karriere-og så er ægteskab i mellem er der ikke plads til sex. Fordi en Indisk pige største spænding, der skal giftes, når hun blev gift, vil hun være afslappet, så hun kan tænke på en person som dig. Min nabo kvinde, der har en datter, der læser til ingeniør, har for nylig startet en affære med en person, der jævnligt kommer på min ejerens hus. Alle kvinder er ikke uskyldig. Jeg kender nogle kvinder, der ser uskyldig og traditionelle til det ydre side der flere partnere. Så mit forslag er at forsøge for en gift kvinde end en ugift pige. Som nævnt i andre svar, jeg har set de mest fantastiske intelligent uafhængige, men konservativ piger sove med den rigeste fyr, de nogensinde har set. Hun beklager, at det nu, at han havde sine sjove år sammen med andre kvinder, og derefter giftede sig med en ung konservativ jomfru pige. Være rig eller djævel. Hvis du har begrænset budget investere på tøj, tage hende ud, gaver. Skabe en aura af rigdom. Lad hende forestille sig, hvis hun var sammen med hendes liv i luksus, er sorteret. Foregive at have en kæreste, og hun os ved at dø for at have sex med dig. Ja, kvinder er tiltrukket af fyre en anden kvinder ønske. Gruppepres. Ikke alle disse, og enhver kvinde vil sove med dig. Selv når du dumpe hende, vil hun blive deprimeret, men senere overbevise sig selv, at hun er heldig at hun havde det sjovt med en fyr som dig. Dens sgu hårdt. Grunden til, Indiske piger(de fleste af dem) har lært, at sex før ægteskabet er forræderi mod deres familie, at den første licens til at hendes krop — sind det Til sin krop, fordi de er også i betragtning af den opfattelse, at sex er noget, som kun mænd higer efter og så piger, skal i bruge det til at bytte et godt fast nette-skal være udstedt af den tilladelse af sine forældre, og derefter efter indsendelse af en erklæring fra regeringen. Så begreber som det handler om fornøjelse, at have det godt osv. ikke eksisterer. Forældre, gå til deres længde og bredde for at sikre, at deres datter ikke engang taler til den levende væsen af modsat køn, indtil de passer. Det eneste spørgsmål, der står tilbage i mit sind er, hvordan de er i stand til at få fysisk intim med en fremmed på den første aften, jeg kan simpelthen ikke forstå, hvordan alles godkendelse og lakhs af rupees brugt pludselig vække hende inden for en periode på få timer. Der er mekanisk. Som en ATM-maskine, skal du sætte penge i banken, banken udsteder et kort og så kan du have adgang til i henhold til din bank balance. godt jeg er i et forhold med en pige for mere end et år nu. Jeg er en type af person, der mener, at det har noget at gøre med etik, hvis du ønsker at have sex før ægteskabet, især hvis du er virkelig forelsket. Men det viser sig, at hun gør ikke t ønsker at gå til dette før ægteskabet. vi plejede at have åbne diskussioner over dette, men jeg didn t lide at diskutere, om denne meget, som jeg aldrig kunne lide den fornemmelse af, at jeg prøver at overbevise nogen til sex, selv indirekte, og det er standard, at hvis man diskutere om dette, overbevisende, bliver en del af den automatisk. Så, jeg lige faldt det emne, vi plejer at have nogle intime øjeblikke, der udfærdiger og alle. men for hende er sex uden for linjen. Og jeg føler, at du skal respektere piger s synspunkt for denne afgørelse. og helt sikkert don t forsøge at overbevise hende. Sin s ikke er et spil eller konkurrence om, hvem der manipulerer den anden. S om at elske hinanden, som de er. Fordi hverken sex er et bevis på, eller kærlighed, eller sin s umuligt at have et sundt forhold uden sex. S noget, der er en lyksalighed med de ønsker og passion fra begge sider, men hvis nogen er interesseret, eller gør ikke t vil have det i øjeblikket og har været overbevist om, dens s lort. Kan du overbevise nogen, ved at give dem logiske grunde (arbejde, samt i tilfælde af pigerne), men du kan ikke få dem til at tro, og så selv hvis du ikke overbevise hende for sex, vil du føle, at forskellen mellem Okay så, jeg vil gøre det, og jeg ønsker at gøre det. Det er ganske svært for enhver fyr til at overbevise en Indisk pige at have sex med dig. Der er to typer af piger, én, der vil nemt enig med at lægge dig på sengen, hvis du bruge penge på hende, lade hende gøre shopping, bliver hendes kreditkort og så videre. Den anden er en reel Indiske piger ved fødslen og hjerte, der, uanset hvad du gør, hvordan du ser, om du bruger penge på hende eller ej, de vil ikke tillade dig at have sex, indtil og medmindre du gifte sig med hende. Så valget er dit. Hvis du er i gang med den førstnævnte type, og på en eller anden måde du overtale hende til at have sex med dig er god, men i mit sind, er du ikke have sex med en Indisk pige. Hvis du har charme at gøre en Indisk pige har sex med dig, så prøv med dem, der kommer i de sidstnævnte type. Jeg er forbandet sikker på. vil mislykkes i at overbevise dem. BTW, du kan selv overbevise dem for sex, hvis du har til hensigt at gifte sig med dem og mødes med deres forældre, men hvis du bare tænker på at have sex med hende og forlade hende senere, så er det helt en dårlig idé. Selv hvis du bruger dette ægteskab lover trick, så pas på, Indiske piger har en tendens til at kæmpe hårdt mod mennesker kan lide denne form for billige mentalitet, fordi det at have sex med en pige på den falske løfte om ægteskab og senere nægter at tie ægteskabet knude kan beløbe sig til kommissionen for voldtægt, især når drengen fra meget starten ikke havde til hensigt at gifte sig med den pige. Vi kan kalde det som»seksuel udnyttelse»på løfte om ægteskab. Overbevisende en gal til at sove med dig, er halt. Hvis hun ønsker at sove med dig, hun har brug for ikke overbevisende, og hvis hun gør ikke t ønsker at sove med dig, stoppe med at chikanere hende. Og jeg tror, at dette gælder for gal af enhver nationalitet, Indisk eller ikke-Indisk. Hvorfor skal jeg finde Indiske piger anvende mindre makeup i forhold til andre piger i USA? Er det en kulturel ting? Er det kun min observation

About