submit


Jeg aflevere hende telefonen tilbage. Hun snupper den ud af min hånd, og hun storme ud gennem overfyldt dansegulv. Du kender sikkert nogen, der har været gennem denne før, højre. Når en fyr går for vidt, mens flirte og så BAM. Bliver koblet. Hvorfor. Fordi jeg stadig havde en fantastisk aften. Du vil altid huske den aften du bliver slået på et Japansk klub. Nu ved jeg, at dette ville t ske for dig, men hvem ved. Det kan ske. (Tro mig, det er s en morsom historie at fortælle din bros bagefter). Vil jeg også dele nogle tips til at hjælpe dig med at opfylde Japanske piger, og hvad du behøver at vide om Japansk clubbing kultur. Mens det vigtigste grunde til at gå clubbing er de samme (få spildt, dans, møde piger, osv.), der er subtile forskelle, der gør det nyt og mærkeligt i Japan. Fra min erfaring, jeg har samlet op piger med den Japanske plan af et -årige barn. (Måske endda til -år). Selvfølgelig, jo bedre hun taler engelsk, jo bedre er dine chancer. (Det er klart, at tale Japansk på samtale niveau hjælper også). Men, med sprog til side, du stadig nødt til at være interessant. Og du har allerede en af de mest interessante ting om dig, for dem, sin s et pinligt (og til tider skræmmende) oplevelse. De modige piger, der vil forsøge, men de fleste vil ikke. Før de går til en klub, lægger nogle kræfter i at få forberedt. Du har sikkert allerede gør dette, men jeg er overrasket over det antal fyre, der IKKE kan gøre dette. Japanske piger er på udkig efter en ren, velplejet fyr, så kjole til at imponere. (Ser som den bedste fuckable valg). Efter du har været til disse klubber har en par gange, vil du opdage ting om de Japanske piger, der regelmæssigt gå til klubber. De er forskellige fra dine gennemsnitlige spil-det-sikkert Japansk pige. Bare tænk på dine egne venner, de er normalt omkring din alder, og du sandsynligvis deler samme smag i musik. De er magen til din typiske ophold-at-home Japansk pige. De er yngre og gå i grupper eller mere. De også undgå, at udlændinge, fordi de ikke ønsker at tale engelsk. Hip-hop piger, på den anden side, er mere interesseret i, at udlændinge og taler engelsk. De er uafhængige og ikke vil se deres venner tilbage (mod douche-poser).»Du må ikke spytte på mig»ikke spytte, når du taler. Min Japanske kæreste faktisk sagde dette. (LOL) Hun siger, at dette er fælles med engelsk som modersmål, og det er ulækkert. Hvis du har været i spillet i et stykke tid, vil du vide, hvad jeg mener, når jeg siger, jeg er inner-game fokuseret. Jeg fokuserer på at forbedre min adfærd til at hjælpe afhente kvinder snarere end pick-up lines og»negging»(forsvar-slippe kommentarer, forklædt som en kompliment). Du tænker sikkert:»Hvorfor fokus på den indre-spil. Jeg vil bare have de teknikker og pick-up lines.»Hvis du forsøger at fake det, med en pige, i sidste ende du vil pause og vis dit sande karakter. Hun vil føle sig forrådt, fordi du var nødt til at fake din personlighed, når du re med hende. Forestil dig, at du har været vild med denne søde Japansk pige. Deling af billeder, dans med hinanden, udveksle et hurtigt kys. S i slutningen af natten, og du don t ønsker, at det skal ende. Den sidste ting du ønsker at høre, er DJ sige: Okay, lad s stop alt for en anden. Jeg har tænkt mig at være din Vinge Genie og give dig nogle sind-læsning beføjelser. Som du sikkert kender det allerede, men i tilfælde af, at du didn t know: piger gå med deres»følelser»og de bruger det til at finde ud af, om du er en anstændig fyr til at gå hjem med. Hvis hun gør ikke t give dig hendes nummer, betyder det, at hun var t interesseret i at du fra starten (jeg ved, det stinker). Det sker for hver bro jeg ved, at i Japan. Min kammerat selv skrev et indlæg om det: Ting Japanske Piger, der Vil Give Dig de Blå Bolde. Okay, det er alt jeg har at dele. Hvis du har læst så langt, du er en fucking legende, bro. Du vil få pigen

About