submit


Tak for at skrive dette. Det gav mig en masse oplysninger om Indisk kultur, at jeg didn t know, især i forhold til, hvordan frieri processen fungerer. Dens let at se, hvordan det fungerer der kunne oversætte til et tilhold her. ha-ha, og rette mig hvis jeg er forkert, men folk har tendens til at ikke tage nej for et svar på det første, andet eller endda tredje gang. Jeg følte, at der var en masse at gøre med de problemer, jeg har hørt kvinder taler om, mens du er der. nice punkt Brian. INGEN gør ikke t arbejde, fordi vi taler forskellige sprog, kulturelt, selv hvis vi både taler engelsk. En Indisk pige spurgte til sex ville skabe en scene til den fyr, der er slået op, og hvis hun gør ikke t hun kunne være interesseret og sige nej til kulturelle hæmninger. Jeg voksede op i en lille by af Indien og ville sige, at vores moderne byer have mere af den moderne kultur, men stadig en masse mennesker, der kommer fra små byer til de store byer, så en blanding af disse kulturer er, hvad du ville se, Bhagya asap kaon vestlige logon Ki nazir kan nynne Hindustani ko pige Rahe ho. Du har lavet en grov generalisering om, hvordan Indiske mænd tænker og opfører sig. Bare fordi der er et par omstrejfende tilfælde af seksuel kriminalitet og chikane mod udlændinge af Indiske mænd i et land. milliarder, betyder ikke nødvendigvis, at alle Indiske mænd, der er seksuelt hungrende potentielle kriminelle. Sandheden er, at seksuel kriminalitet og chikane er en realitet i ethvert samfund. Du tror, at der er en mangel undertrykte perverse i Amerika. Utryg adfærd, er ikke specifikke for Indiske Mænd. Stop med at generalisere og stop fodring overlegenhed kompleks af Vesten. Du skal lære at tage en lort indenfor i stedet for udenfor på gaden. Der ville gå en lang vej mod at hjælpe fjerne creepiness af Indianerne. Jeg hader Indiske mænd. Jeg af sydasiatisk oprindelse, men er født og lever i Europa. Når jeg rejser til et land med en Indisk befolkning, såsom Malaysia, Singapore eller bare i transit i Dubai eller Abu Dhabi lufthavne sin altid Indiske mænd, der giver dig denne nedslående stirre, som om de er mentalt at voldtage dig. Jeg er træt af det, jeg er iført cowboybukser og en bluse, hvorfor bliver de ved med at stirre. Jeg stirrer tilbage på dem for sekunder, og dem ikke stop staring. De kan gå ned ad gaden, ser ikke på forsiden, men på side stirre på dig, og ikke formår at dø krydse vejen. Jeg ønsker virkelig, at de ville dø. Jeg har været stirrede på for minutter lige, mens der i en restaurant, mandens kone og datter var ved siden af ham. Han talte ikke til sin kone for minutter, men spiste sin mad, mens de stirrer på mig. Hvordan kan nogen hustru tåle dette? Kvinder, som der er en del af problemet. Jeg ønsker at kaste op, hvis min mand gjorde sådan noget, og lige foran mig. Jeg giver dem beskidt ser ud, eller sige, hvad du kigger på, som falder for døve ører, og de fortsætter med at stirre. Det er så respektløst og føre til umenneskelighed. Jeg var næsten groped på et fly af Indisk mand for så var nødt til at forblive årvågne på fly og ikke kunne snooze-som alle andre-af frygt for at blive forulempet. Jeg ville ønske, Indiske mænd ville gå tilbage til Indien og ikke vove sig ind i den verden, de er så ulækkert med deres voldtægt blikke. De kan virkelig bringe et område, som de befolker gå ned. Jeg har aldrig besøg little India i ethvert land, fordi der vil være disse perverse der. Indien skal til at uddanne sine mænd til at være mere respektfulde, er der ingen andre lande mand opfører sig som dette. De er som sex skadedyr zombier. Jeg vil aldrig gå til det land, Indien på grund af disse stakler. Jeg mener, som et land, der er kendt for at have en voldtægt kapital. Er ikke din regering til skamme i dette afsnit. Jeg virkelig ønske, at resten af verden ville lægge sanktioner på Indien indtil deres regering og samfund lært, hvordan man skal behandle kvinder med respekt. Og der bør være en arbejde og rejser forbud mod Indiske mænd, fordi de chikanere kvinder, uanset hvor de går. Der er også behov for bedre feministiske bevægelse i Indien, alle disse kvinder er nødt til at stå op for sig selv og fortælle sataner du kan ikke behandle os sådan. Indien ville være bedre stillet, hvis den mandlige befolkning faldet betydeligt. Oh gosh, som jeg er helt googlede hvorfor Indiske mænd er uhyggelig, og fik denne. Jeg blev venligt til den person, der sidder ved siden af mig i flyet fra Indien til Kina. Han spurgte mig, hvad jeg lavede i Indien, så jeg fortalte ham, at jeg var der med min mand bare på ferie, men på vej til Kina på min egen. Han spurgte til mine sociale medier kontakt, og jeg forklarede ham, at jeg var gift, men gav det til ham alligevel, som jeg kan lide at have mange platoniske venner. år senere fortæller han mig, at han er på besøg i min by, og ønsker at bo sammen med mig. At sige, at han ved, at min mand er væk. snart creepily. Jeg har aldrig inviteret ham over og ikke kan huske at nævne, min mand er ude, og han sagde»jeg kommer i aften for at tilbringe tid sammen med dig og være med dig. Hvor er du.»Han bad om min adresse, og da jeg nu blokere ham. Gjorde jeg sende forkerte signaler? Øjeblikket du har JavaScript slået fra. For at poste kommentarer, så sørg for, at JavaScript og Cookies aktiveret, og genindlæse siden. Klik her for at få instruktioner om, hvordan at aktivere JavaScript i din browser. Øjeblikket du har JavaScript slået fra. For at registrere, så sørg for, at JavaScript og Cookies aktiveret, og genindlæse siden. Klik her for at få instruktioner om, hvordan at aktivere JavaScript i din browser

About