submit


I Indien, kan jeg få en pige til ægteskab, hvem gør ikke t vil have børn efter ægteskabet, og bare ønsker at nyde livet, så hold gør arbejdet. Dette var, hvad jeg var og vil altid blive dømt for. Jeg spekulerede på, om der er mennesker, der ville t ønsker at få børn, ligesom jeg don t. Mine venner, pårørende, kolleger og alle tror jeg m en urolig og vanskelig person at bo med blot på grund af de valg, jeg har, og evnen til at leve for mig selv og de valg over en anden, s. Livet for en pige, der ikke ønsker et barn er så svært, som lgbt-personer i Indien. Efter alle, det er, hvad kvinder er for. en reproduktion maskiner. og hvis en person gør ikke t vil have børn, så hun er t opfylder sine mål på denne planet, og snarere univers. at finde en kvinde som, at chancerne er, hendes familie eller din familie, eller hvis ingen af dem, så mange flere slægtninge, vi ville have, og sidst men ikke mindst det såkaldte samfund, vi skylden for alle vores problemer, vil jeg nogle gange spekulerer på, om grunden til, at folk forventer, at et ægtepar til at have børn snart derefter er det fordi de er jaloux, når de ser stadig parret i deres honeymoon-fasen, eller de ønsker alle at lide med børn, som de gjorde. Jeg spekulerer på. Gør arrangerede ægteskaber i Indien virkelig arbejde. Folk undgå skilsmisse, simpelthen fordi det er tabu. Hvorfor er skilsmissen sats så meget lavere? Jeg er en Indisk bragt op i en lille by. Jeg har de samme ideer, nogle af mine venner har de samme ideer. Og derfor, jeg vover at sige, at du kan finde mange derude, som ønsker det samme. Fordi jeg har lært en ting. Ændre folk. Perioden. Du tror, du vil ønsker, at disse ting fra en pige, lige nu har hun måske være ønsker det samme. Men hurtigt frem år senere — Måske finder du dig selv, der ikke ønsker dette, og hun stadig ønsker at arbejde og ikke har børn, eller vice versa. Jeg er en Indisk og få egoistisk tag også. Mennesker, herunder venner og kolleger ofte sige, at du vil ændre dit sind. Også, jeg er også ved at blive stillet spørgsmål som, så hvorfor du ønsker at blive gift, og hvad dit formål med livet, hvis du ikke vil have børn. Jeg kan virkelig ikke lide børn og ikke ønsker en. Det er så enkel som at. Jeg har ikke ændret min mening så langt. Jeg er år gammel nu, og Det er min personlige ting om, hvad jeg vil gøre med min livmoder. At have børn er et stort ansvar, og hvis du ikke vil have det, du bør ikke gøre det for alle andre også. Du kan ikke gøre en plan om at få et barn eller ej, hvis du har lavet en fuld bevis plan, så en dag det vil være ugyldig. Det du siger om at nyde så afgjort vil du blive gravid. Så der er ingen problem, du ikke ønsker at gravide, men du diskutere med din partner, før ægteskabet.»Ingen kommer til at dømme dig». Det er en fase, kan en person ikke ønsker, men efter nogen tid, hun kommer til at bede dig om et barn. Så vær bro Lytte til mig. Gifte sig med en pige, Der ikke kan blive Gravide. Hun vil være glad for at få en mand som dig. Ja, der er. Det er ikke nødvendigt at have børn, Indien anyways har et problem af befolkningen tilgroning. Du kan tale med din partner om det, og livet er for lang til at beslutte, at det måske vil du have et barn senere, og du kan ændre dit sind, når du bliver træt af alle de rejser og sjov. LOL(ingen bliver kede af det sjove). Jeg gætter på dens fine, hvis du don t ønsker, at børn og ønsker at nyde dit liv og frihed. Bare være klar til at besvare hver enkelt person i nærheden du. Har et godt liv forude. Når gift, Mennesker rundt (familie, familie, venner osv.)vil forsøge at stikke dig. Hvis du ikke har børn, de vil forsøge at gøre du føler ulykkelig om din sundhed og styrke. De fleste af de gange, par, der har børn, bare for at bevise, at de er heathy og potent til samfundet. Gør arrangerede ægteskaber i Indien virkelig arbejde. Folk undgå skilsmisse, simpelthen fordi det er tabu. Hvorfor er der så mange skilsmisser, så meget lavere

About