submit


Hjem Registrer Log ind Søg Gennemse Top Nu Online Steder FAQ Dating Affiliate Program Privacy Policy kundesupport Copyright Lava Sted, Energisk og pasform. Elsker at være aktiv og sjov. Humor og mad, fine dining én gang i et stykke tid, intellektuelle samtaler interesse for mig der er Født og opvokset i det nordøstlige Indien. Arbejder i New Delhi, Indien. Præcis ft. Passer Hej, jeg er skør aktiv pige. Normal. Fordi jeg ønsker at bo fredeligt, jeg ønsker lang tid forholdet og rejse og være hood venner Er en alvorlig Kristen leder efter en rigtig Kristen. Kan lide at holde mig involveret i at lytte til åndelige budskaber og sange af Joyce Meyer, John Hage og lignende. Elsker at lave mad, gøre rent, synge, spille lidt guitar, jeg er en rolig person, som laver forskellige styles (stilarter), danse, at være elskelige altid n nyttige i naturen jeg er gennemsnitlige, højde, vægt: kg jeg har brug for en venlig, smuk, kærlig, omsorgsfuld dreng

About