submit


Jeg er en Indisk pige, jeg kom her sidste år, og mødte en polsk fyr, vi blev et par og begyndte at leve sammen, i begyndelsen var han så rart til mig, men tingene ændrede sig, da jeg blev gravid, det var t plan, og det kom til os af en overraskelse, mit visa udløber i August, og han er ikke villig til at gifte sig med mig, jeg don t ved, hvad de skal gøre i en sådan situation, Jeg føler mig virkelig hjælpeløs lige nu, og jeg kan ikke gå tilbage til mit land, fordi der vil være en masse problemer for mig, er der en mulighed for, at jeg kan bo her uden ægteskab. Afhænger af, om du vil være i stand til at finde beskæftigelse eller ikke. Er du i øjeblikket arbejder? Hvis ikke, så har du nogen kvalifikationer, som kan bruges til at finde lønnet beskæftigelse på arbejdsmarkedet. Kender du taler polsk, og hvor godt? Hvordan forventer du, at yde økonomisk støtte dig selv og dit barn, mens vi er her i Polen? Har du givet alvorlige tanke til spørgsmål om abort og sætte barnet op til vedtagelse? Hvordan har du tænkt dig at sikre, at barnets far opfylder sin det økonomiske ansvar for barnet? Der er en masse spørgsmål her, mange meget personlige og følsomme, og mange af, som du ikke kommer til at være komfortabel med at diskutere med en flok fremmede. På udkig efter råd om en anonym internet forum i en kompliceret sag som denne, er ikke en god idé. At finde nogen, der rent faktisk er kvalificeret til at besvare dine spørgsmål og mødes med dem ansigt til ansigt i den virkelige verden. Den person, til at spørge først er din gynækolog. De kan henvise dig til kvalificerede fagfolk, der kan besvare dine spørgsmål. Nogen råd du får her eller andre steder på internettet er sandsynligvis ikke at være meget nyttig. Helt. Det er afgørende, at barnet opnår en polsk statsborger, som et resultat af dette, kan du flytte til et bedre land for Indianere (det forenede KONGERIGE), og komme videre med dit liv der. Det engelske juridiske system vil have nogen problemer med at håndhæve et barn støtte for ham, også. bang på. Det er sandt. Hvis barnet er født inden for EU, og derefter kan du få et ophold her. Desuden, du er nødt til at kæmpe din sag i retten, og så, at far vil være i stand til at dele din baby s udgifter. Men du behøver ikke fortælle ham noget, før barnet er født. bare holde det for dig selv. Han har allerede vist, hvordan kujon han er, ved ikke at tage ansvaret for hans snart at være født baby, så han måske selv forsøge noget mere ulækkert. Jeg don t mener, at det er støbejern. Irland har udvist en række af de Irske Borgere (ved fødslen) sammen med deres mødre, og sagde, at barnet kan vende tilbage, når de er myndige. Har ryddet hele den Irske juridiske system. Det er helt støbejern i disse dage, selv om det, Irland gjorde, var at gøre det så, at du var nødt til at have lovligt ophold på Øen Irland for at opnå Irsk statsborgerskab. Et barn født af illegale indvandrere på øen wouldn t være lovligt der, derfor skal de kunne, for at få Irsk statsborgerskab. I dette tilfælde med en polsk far, barnet er i sin fulde ret til polsk statsborgerskab og dermed moderen har ret at bo. Som for arbejde, jeg ville prøve med Infosys i annoncer. Det er et Indisk selskab, og de er stadig planen at ansætte folk. Masser af Indianere arbejde, der allerede er. Jeg don t get it. Ønsker du den fyr eller visa? Jeg tror, der er en lektie at lære her. og du er ved at lære det på den hårde måde. Jeg er fra Pakistan og studere på Universitetet i Warszawa, men bor i Pakistan. Jeg har brug for nogle råd fra dig om at flytte til Warszawa. min WhatsApp antal er (det er min UK antal)

About