submit


Jeg er fotograf. en forfatter. Eller du kan sige, at en kunstner. fra Indien. Smag til gamle person, med hvem jeg kan dele mit liv så godt. Bør være kærlig. omsorg. professionelt gør det godt. romantisk. Bør respektere mig. Jeg ønsker at fortsætte med at arbejde. Bør være jovial. elsker at rejse n nyde livet. Jeg leder efter min anden halvdel, som jeg ønsker at gifte sig, bør han være en norsk af fødsel, og jeg er meget ærlig, charmerende, og jeg lover at elske dig till death do us apart ser frem til at høre fra dig. HEJ mig selv Simran jeg er år gammel, og jeg er advokat i Delhi high Court og jeg elsker musik, spise, danse og rejse. Og i mit sprog liv partner betyder, at der fortjener for dit liv tid, indtil den stopper. Jeg leder gerne. Jeg er høj god leder, glad, fuld af liv og tilfredshed. godt med alle midler stærk pige. Jeg er ensom en lille smule, men jeg ved, hvordan at gøre godt om nice blade for lykke. Indiske kvinder fællesskab, hvor du kan møde single piger. At blive medlem af Kærlighed vågen, får du en reel chance for at møde attraktive damer og piger. Møde og chatte med kvinder og helt gratis ved Kærlighed vågen. Tilmeld dig vores site i nemme trin, skal du tilføje din profil, kan du søge gennem den smukke pige annoncer og vælge den mest behagelige måde at kontakte dem. E-mail, onlinemeddelelser eller chat rooms er de måder, vi tilbyder vores kunder til at nå piger ser gerne, at du for lokale casual dating eller livslange relationer. Kvinder fra Indien, der venter på dig

About