submit


Formålet med dette indlæg er at give dig den virkelige historie om Indiske piger i USA for ægteskab. Jeg er en slags ekspert på disse ting, derfor følgende er mere en personlig forklaring baseret på erfaring. Lad mig forklare. Selv om jeg har rejst til Asien i udstrakt grad, jeg er selv ikke Indisk, men Amerikansk. Jeg har haft masser af kontakt med piger fra Delhi til Kerala på en unik måde. Fordi jeg var en hvid fyr i USA, jeg tror, at de aldrig tog mig alvorligt, for dating på grund af pres fra deres forældre til at gifte sig i deres egen kultur, og at jeg ikke er Hindu. Derfor, de gav udtryk for i mig. Jeg boede i Connecticut og Boston, hvor der er syd Asiater overalt, der er ansat i IT-og medicinske områder såvel som andre erhverv, at jeg var forbundet til. Kan du mener, at mit konsulentfirma var mindst Indianere på arbejde visum og håbefulde AMERIKANSKE green card indehavere, jeg kid du ikke? En masse kloge mennesker. Derfor havde jeg en unik mulighed for at interagere og chat med disse kvinder, uden at den underlige dating dynamiske kommer i spil, fordi jeg var»sikkert», som en fyr, der ville de ikke tage alvorligt. Her er de rå befolkning statistik og jeg forestiller mig, at hvis der er noget, de er lidt flade. Jeg mener overalt hvor jeg ser, jeg ser mennesker fra Punjab til West Bengal. Så, du boede i CT. That s, hvor jeg har været her hele mit liv. Ikke, hvor jeg ønsker at være, men det er noget jeg regner med. CT er rart, hvis du er en investering, banker eller forsikringsselskaber executive hos en familie i forstæderne, men for livet det er en lille smule dyrere, kold og en lille snooty. Jeg voksede op i CT. Jeg elsker New England, men ikke det rette sted for eventyr. Mere, når du er gift. Jeg gør som Boston og VT og gå til Montreal, Canada, som jeg anbefaler til weekend-eventyr. Hvis du har brug for at vide noget om Montreal lad mig det vide. Jeg har været oppe siden. Vermont er en af mine yndlingssalmer. Min fars familie er fra der har tonsvis af familie deroppe. Min far boede der, indtil han var. Men hans forældre blev skilt. I ‘s, der er ikke noget, man hører om så. Da hans far døde. Han arvede hektar jord, som han ejede i lang tid. Aldrig været til Montreal, men har været til den sydlige del af Quebec, når jeg var opholder sig i Vermont på ferie. Folk er snooty her. Jeg kommer fra de rigeste familie ganske det modsatte, og leve i den crappy en del af min by, og du har ingen idé om, hvordan mange mennesker ser ned på dig og er ligesom ‘du bor, hvor. Du har en god pointe, jeg kan aldrig finde noget som helst at gøre her i CT, jeg troede, det var bare mig, men jeg tror det er det rette sted

About