submit


Velkommen til vores hjemmeside. stjerne-ægteskab. Her kan du finde en partner, romantisk ven, eller bare en ven. På vores hjemmeside, der er en masse piger, der ønsker at starte en familie. Hver uge er der en masse mænd og kvinder registrere dig på vores hjemmeside i søgen efter lykke. Tilmeld dig gratis nu og find din skæbne. Opmærksomhed. Ønsker du at afmelde dig — send os ordet (abonnement) til e-mail-Kære mænd? Jeg er på dette site for nylig, og mit vigtigste mål er at mødes med min favorit. Jeg er selvforsynende, er nået til et bestemt materiale og social status, og så vil jeg møder en alvorlig mand. der ønsker kun én kvinde. Jeg er ligeglad med, hvor gammel han er, hvad nationalitet, og hvad religion. Jeg har ikke brug for hans penge, men hvis du er en mand, der ønsker at slå sig ned, du passerer. Jeg kan lide denne hjemmeside. fordi her der er mænd, der respekterer sig selv, værdsætte livet. Og vigtigst af alt, de kan forstå, at en smuk kvinde er i værdighed og rettigheder. At være i stand til at forblive så i alle aldre — er en realitet. Og denne kvinde kan opleve hendes elskede mand, støtte ham i alle hans resultater, der er interesserede i hans hobby. Selvfølgelig, jeg kan sige dette om mig selv. Min mand vil forstå, hvad jeg skriver. I mange år har jeg viet mit liv til børn, og det er det værd. Jeg fryder mig, når jeg ser på dem. Jeg er meget åben, glad, rastløs, en god husmor. utrættelige gartner. Jeg kan godt lide dyr. Jeg ville elske at leve med deres kære i landskabet. Jeg elsker at gå i biografen med film i U-format. Jeg elsker science fiction. Jeg er glad for esoterisk viden for spirituel udvikling. Jeg er engagerende i yoga og plast danse for altid at være sund og energisk. Jeg kender. at mænd elsker den smukke, velplejede kvinder. Min kvinders position i livet — kan være i enhver alder, ung og smuk. Jeg har en stærk mening om alt, og jeg er helt klart ved, hvad jeg vil. Jeg er optimist i enhver situation. Jeg er i stand til at støtte enhver person. Faktisk, jeg er stadig et barn, ved hjertet, og jeg ser på verden med bred, rent look. Jeg forestiller mig, ved siden af en mand med blide og venlige, og samtidig har den indre styrke, lidenskab for livet. Du er en mand, der elsker den simple, almindelige ting i livet: gå i aften, holdt hinanden i hænderne, se en interessant film, griner sammen, engagere sig i god fysisk motion, og nyd en lækkert måltid, rejser af verden, og beundre den sjældne skønhed besøgte steder. Jeg vil gerne møde den mand, der ønsker at blive elsket, og som ønsker at dele med mig et godt liv, drømme, håb

About