submit


hvis du ved, at samtidig med at gå ud til middag og en film, er en af de mest populære datoer, det er også en af de værste, datoer, du kan gå på. især for par i de tidlige stadier af dating. Tror ikke mig. Forestil dig dette. Du sidder på en restaurant med din smukke dato, og alt ser ud til at gå fint. Men efter bestilling af dine måltider, du indser, du ikke kan tænke på noget interessant at tale om. Du forsøger at tænke på noget noget. I det øjeblik, håndfladerne sved, dit hjerte slår, og dit sind begynder at race på miles i timen, som du bemærker, at din date at se sig omkring i rummet uinteresseret. Og for det sidste år jeg har været lærer folk, hvordan at have tilfredsstillende og vellykket parforhold, der holder hele livet gennem kraften af romantik. I virkeligheden, på grund af nogle af mine dating og romantik ideer, medier over hele verden har taget til at kalde mig»Verdens Mest Romantiske Mand,’ ‘America’ s Romance Ekspert, ‘Mr. Romantik,’ Martha Stewart af Romance’ og andre interessante monikere. Jeg er ikke nødvendigvis enig med titler, men jeg gør det mål at blive verdens mest kærlige mand til min kone år, Athena. Herunder alle større avis i Usa, dusinvis af magasiner og over radio-og TV-shows som Oprah, Klubben og Mænd Er fra Mars, Kvinder Er fra Venus, at dele mine tips og hemmeligheder med millioner af seere verden over. Min første bog, ‘Den Romantiske Guide er en international bestseller. Det blev udgivet i februar og er allerede i sit tiende udskrivning. Alt i alt, jeg er respekteret i medierne som en af landets førende eksperter på kærlighed, dating og forholdet spørgsmål. Så, DU VED, du er i gode hænder hos min date ideer

About